DNY CHARITY LUHAČOVICE – ZÁŘÍ 2018

Zveme vás na Dny Charity Luhačovice, které se uskuteční poslední týden v září. Tyto akce jsou určené pro veřejnosti. Těšit se můžete na turnaj v „Člověče, nezlob se!“, bezplatné měření glykémie apod. Vidět a zažít, je přece lepší než slyšet a přečíst.

Místo: Luhačovice
Termín: 1. 7. 2018, 12:00 — 30. 9. 2018, 12:00
Kategorie: Ostatní, Den otevřených dveří, Akce pro dobrovolníky, Akce pro veřejnost

Charita Luhačovice oslaví v příštím roce  oslaví 10 let své existence. Působímí v 11 obcích – Luhačovice, Pozlovice, Podhradí, Kladná-Žilín, Biskupce, Ludkovice, Řetechov, Polichno, Horní Lhota, Dolní Lhota, Sehradice. Poskytujeme pečovatelskou službu v domácnostech našich klientů a pomáháme jim, co nejdéle setrvat v domácím prostředí. Klient si sám smluvně sjednává určité úkony péče o vlastní osobu, domácnost, nákupy apod. Přímo v budově Charity se nachází denní stacionář, který navštěvují zdravotně postižení a senioři. Úkolem denního stacionáře je se komplexně postarat o klienta a zároveň ho podporovat v rozvíjení jeho schopností, dovedností a sociálních kontaktech. Dále se můžete stát akreditovaným dobrovolníkem. Dobrovolník je člověk, který bez nároku na odměnu věnuje svůj čas, um a energii ve prospěch druhých.

Dny Charita Luhacovice 2018

Kontaktní osoba:

Anna Martincová

E-mail: anna.martincova@luhacovice.charita.cz, Telefon: 604 148 416

1. 7. 2018, 12:00 — 30. 9. 2018, 12:00

DNY CHARITY LUHAČOVICE – ZÁŘÍ 2018

TKS 2018

Koledování probíhlo v těchto obcích Luhačovice, Biskupice, Dolní Lhota, Horní Lhota, Kladná-Žilín, Ludkovice, Podhradí, Polichno, Pozlovice, Řetechov a Sehradice.

Děkujeme všem zúčastněným koledníčkům, vedoucím a všem ochotným dárcům!!!