DNY CHARITY LUHAČOVICE – ZÁŘÍ 2018

1. 7. 2018, 12:00 - 30. 9. 2018, 12:00 Luhačovice Ostatní, Den otevřených dveří, Akce pro dobrovolníky, Akce pro veřejnost

Zveme vás na Dny Charity Luhačovice, které se uskuteční poslední týden v září. Tyto akce jsou určené pro veřejnost. Těšit se můžete na turnaj v „Člověče, nezlob se!“, bezplatné měření glykémie apod. Vidět a zažít, je přece lepší než slyšet a přečíst.

Charita Luhačovice oslaví v příštím roce  již 15 let své existence. Působíme v 11 obcích – Luhačovice, Pozlovice, Podhradí, Kladná-Žilín, Biskupce, Ludkovice, Řetechov, Polichno, Horní Lhota, Dolní Lhota a Sehradice. Poskytujeme pečovatelskou službu v domácnostech našich klientů a pomáháme jim, co nejdéle setrvat v domácím prostředí. Klient si sám smluvně sjednává určité úkony péče o vlastní osobu, domácnost, nákupy apod. Přímo v budově Charity se nachází denní stacionář, který navštěvují zdravotně postižení a senioři. Úkolem denního stacionáře je se komplexně postarat o klienta a zároveň ho podporovat v rozvíjení jeho schopností, dovedností a sociálních kontaktech. Dále se můžete stát akreditovaným dobrovolníkem. Dobrovolník je člověk, který bez nároku na odměnu věnuje svůj čas, um a energii ve prospěch druhých.

Dny Charita Luhacovice 2018

Kontaktní osoba: