CHARITA LUHAČOVICE, Hradisko 100, 763 26 Luhačovice

Vstupné 20 Kč

KVĚTEN 2019

•      6. KVĚTEN        CHARITA: CHARITA: Izrael II. část - Beseda s poutníky
  •    13. KVĚTEN        CHARITA: Děti z MŠ Luhačovice přejí ke Dni matek - Návštěva dětí z MŠ
  •    20. KVĚTEN        CHARITA: Prvorepublikoví herci - Beseda s knihovnicí M. Mikulcovou (náhradní termín)
  •    29. KVĚTEN        Návštěva poutního místa PROVODOV (pozor změna termínu - náharada za 27.5.)

Bližší informace rádi poskytneme na tel: 577 132 363, 731 646 717

Charitu Luhačovice podporuje:

Arcidiecézní charita Olomouc, Římskokatolická farnost Luhačovice, Římskokatolická farnost Pozlovice a Římskokatolická farnost Horní Lhota, Praktičtí a odborní lékaři našich uživatelů, Všeobecná zdravotní pojišťovna, Česká průmyslová zdravotní pojišťovna, Božena Jílková – CLIP, Cykloservis Duháň, ČIKOPROJEKT s.r.o., FAKT spol. s r.o. Pozlovice, Hospoda na Maleniskách, Hydraulika Petráš s.r.o., KALADA Luhačovice, Lázně Luhačovice a.s., LUHATRADE s.r.o., OTOLARYNGO, spol. s.r.o., PAVLACKÝ s.r.o., Pekárna Merkur, SSOŠ Luhačovice, Pekárna Vinman, VAVRYS CZ s.r.o., VINCENTKA a.s., ZÁLESÍ a.s., Autocamp Luboš Novosad, Dům dětí a mládeže Luhačovice, Domov pro seniory Luhačovice, EKO farma Petrůvka, Folklorní soubor LELUJA, Charitní dům sv. Václava Horní Němčí, LESY ČR, Mateřská škola Luhačovice, Městský dům kultury Elektra, MS KOMONEC POZLOVICE, Schola Luhačovice, Penzion U Koudelků Podhradí, komorní pěvecký sbor Puellae Carminum, Restaurace Elektra Luhačovice, Základní umělecká škola Luhačovice a řada dalších důležitých drobných dárců a dobrovolníků. Činnost Charity Luhačovice podporují také ANONYMNÍ DÁRCI.

Tyto akce jsou pořádány za podpory Ministerstva vnitra ČR a Zlínského kraje.

Požehnané Velikonoce 2019

Velikonoce 2019