2016 Turnaj v člověče nezlob se v Horním Němčí

Klienti z denního stacionáře vyhráli dort plný peněz

Díky pozvání Charity z Horního Němčí se mohli klienti z Denního stacionáře Charity Luhačovice zúčastnit již 10. ročníku turnaje ve hře „Člověče nezlob se!“. Akce, která se při hezkém počasí koná venku, se tento rok uskutečnila v kulturním domě Horního Němčí v úterý 6. září 2016. Mezi účastníky tohoto významného turnaje byli klienti, zaměstnanci i rodinní příslušníci. Klienti se na tento den velmi těšili a dny ve stacionářích trávili neustálým tréninkem. Všichni aktéři hru intenzivně prožívali. Pokud sami nehráli, fandili a drželi pěsti svým favoritům. Hráči se snažili co nejdříve „dostat do domečků“ své figurky s vyhlídkou sladké výhry. Přes vysoký počet hráčů, se pro odměnu zaslouženě vydala vítězkyně prvního místa Anežka Gondová (v zastoupení za uživatelku) a mohla tak z rukou ředitele oblastní uherskobrodské Charity Ing. Petra Houšťe, převzít krásný dort zdobený několika sty eury z jedlého papíru. Výhrou pro členy Denního stacionáře Charity Luhačovice nebylo však jen vítězství, ale také radost z plnohodnotně stráveného času v kruhu přátel a svých blízkých.

PF 2019

PF 2019 xmas