2017 Tříkráloví koledníci

2017 Koledníci v Luhačovicích

2017 Tříkrálový koncert Brno

V neděli 8. ledna 2017 se dvacet koledníčků z Luhačovicka zúčastnilo Tříkrálového koncertu v Městském divadle Brno. Doprováželi je dva vedoucí. Koledníčci se mohli těšit na Boni Pueri, Spirituál kvintet, Věru Martinovou, Václava Neckáře a skupinu Bacily, Lenny, Slzu a moderátory koncertu, kterými byli Martina Kociánová a „princ“ Jan Čenský. Jedna z malých účastnic koncertu uvedla: „To je princ z pohádek, ale je trochu starší!“ Po skončení koncertu se losovalo o hodnotné ceny. Koledníčci také využili autogramiády a získali podpisy od účinkujících známých osobností.

„Tříkrálový koncert byl pro všechny příjemnou odměnou po sobotním mrazivém koledování. Koledníčci se mohli setkat s dalšími koledníky, vidět známé osobnosti, dozvědět se, kde tříkrálová sbírka pomáhá, a především společně prožít tento koncert.“: zmínila jedna z vedoucích Pavlína Stolaříková. Přímý přenos jste mohli sledovat od 18.00 hod. na České televizi.

VIDEO Události v regionech plus 9.1.2017, 7:00 minuta

VIDEO 2017 Tříkrálový koncert v České Televizi

Tato akce byla pořádána za podpory Ministerstva vnitra ČR a Zlínského kraje.

Logo Min.vnitra logotyp_CMYK zlinsky kraj

Požehnané Velikonoce 2019