2018 Slavnostní předání nového sociálního automobilu pro Charitu Luhačovice s požehnáním

S radostí Vám můžeme oznámit, že kampaň „Pomozte nám s koupí nového automobilu pro Charitu Luhačovice 2017/2018“ byla před časem ukončena. Díky darům od firem a jednotlivců se nám podařilo získat finanční prostředky a realizovat tak nákup nového vozu pro Charitu Luhačovice. Nový automobil k nám dorazil v pondělí 26. listopadu 2018 od ARAVER CZ. Věříme, že nový "bílý pomocník" značky ŠKODA CITIGO bude spolehlivým pomocníkem při výkonu našich terénních služeb.

K podporovatelům, kteří nás podpořili, patří individuální dárci a firmy:
- paní Humeníková paní Hrušovská, paní Chupíková, pan Ing. Kuda, novomanželé Zichovi;
- Město Luhačovice, Obec Sehradice;
- Ing. Tomáš Jandora, MUDr. Stanislav Pochylý;
- Autoškola Slovák, KALADA Luhačovice, LUHATRADE s.r.o., P & L, spol. s r. o. BISKUPICE, Pavlacký s.r.o., Podravka – Lagris a.s., ZÁLESÍ a.s. Luhačovice, VAVRYS CZ s.r.o., VINCENTKA a.s.;
a také mnoho dalších drobných anonymní dárci.

Působíme v jedenácti obcích na Luhačovicku – Luhačovice, Pozlovice, Podhradí, Kladná-Žilín, Biskupice, Ludkovice, Řetechov, Polichno, Horní Lhota, Dolní Lhota, Sehradice. Spolehlivost a dostupnost je pro naše uživatele z řad seniorů a zdravotně postižených důležitá. To je důležité i pro naše pracovnice v sociálních službách, které denně a za každého počasí usedají za volant a míří za našimi uživateli do jejich domácností.

Patronem kampaně byl Patrikem Hetmer - reprezentantem ČR v alpském lyžování zrakově postižených sportovců žijící v Luhačovicích.

Požehnané Velikonoce 2019

Velikonoce 2019