Pomohli jste nám koupit nový charitní automobil

S radostí Vám můžeme oznámit, že kampaň „Pomozte nám s koupí nového automobilu pro Charitu Luhačovice 2017/2018“ byla před časem ukončena. Díky darům od firem a jednotlivců se nám podařilo získat finanční prostředky a realizovat tak nákup nového vozu pro Charitu Luhačovice. Nový automobil k nám dorazí v pondělí 26. listopadu 2018.

V loňském roce jsme uveřejnili sdělení v tiskové zprávě ze dne 17. srpna 2017: „Čím dál častěji pociťujeme, že potřebujeme v nejbližší době obnovit náš vozový park. Proto jsme od června zahájili kampaň „Pomozte nám s koupí nového automobilu pro Charitu Luhačovice 2017/2018“. Finanční prostředky chceme získat na nákup nového charitního vozu postupně od firem i jednotlivců, kteří nám chtějí pomoci. Od nového vozu očekáváme, že bude spolehlivým a bezpečným pomocníkem při zajištění sociálních služeb potřebným v okolních obcích.“

Velmi nás potěšilo, že tato výzva přinesla brzy své první ovoce v podobě výtěžku z Adventního benefičního koncertu pro Charitu Luhačovice i spolupráci s patronem kampaně Patrikem Hetmerem (reprezentantem ČR v alpském lyžování zrakově postižených sportovců žijící v Luhačovicích) a mnoha dalšími, kterým naše situace nebyla lhostejná. Tak jsme mohli získat nemalé finanční prostředky, které nám pomohly být našemu snu blíž.

K podporovatelům, kteří nás podpořili, patří individuální dárci a firmy:

- paní Humeníková paní Hrušovská, paní Chupíková, pan Ing. Kuda, novomanželé Zichovi;

- Město Luhačovice, Obec Sehradice;

- Ing. Tomáš Jandora, MUDr. Stanislav Pochylý;

- Autoškola Slovák, KALADA Luhačovice, LUHATRADE s.r.o., P & L, spol. s r. o. BISKUPICE, Pavlacký s.r.o., Podravka – Lagris a.s., ZÁLESÍ a.s. Luhačovice, VAVRYS CZ s.r.o., VINCENTKA a.s.;

a také mnoho dalších drobných anonymní dárci.

Působíme v jedenácti obcích na Luhačovicku – Luhačovice, Pozlovice, Podhradí, Kladná-Žilín, Biskupice, Ludkovice, Řetechov, Polichno, Horní Lhota, Dolní Lhota, Sehradice. Spolehlivost a dostupnost je pro naše uživatele z řad seniorů a zdravotně postižených důležitá. To je důležité i pro naše pracovnice v sociálních službách, které denně a za každého počasí usedají za volant a míří za našimi uživateli do jejich domácností.

(AM)

PF 2019