Úspěch Charity Luhačovice u nadací a nadačních fondů

V letošním roce 2018 se Dennímu stacionáři Charity Luhačovice podařilo uspět v několika projektech, které pomohly zlepšit podmínky pro lidi s postižením a seniory. Pomohla NADACE SYNOT, NADACE ZDRAVÍ PRO MORAVU A NADAČNÍ FOND TESCO.

Na začátku roku převzala vedoucí Mgr. Karolína Žáčková grant od NADACE SYNOT ve výši 6.000,- Kč. Za získanou částku jsme pořídili polohovací stolek a skvělou vzdělávací pomůcku na organizaci času, díky které se všichni uživatelé lépe orientují v ročních obdobích, měsících a jednotlivých dnech. Zhruba v polovině roku nám vyšla vstříc NADACE ZDRAVÍ PRO MORAVU, u které jsme uspěli s projektem zaměřeným na rozšíření možností pohybových aktivit uživatelů. Získali jsme částku 3.000,- Kč, a za uvedené finance jsme tak mohli zakoupit aktuálně několik cvičebních pomůcek. Ty nám pomohou rozhýbat celý Denní stacionář. Na konci prázdnin pak dorazila poslední dobrá zpráva a to z NADAČNÍHO FONDU TESCO. Šek s částkou 10.000,- Kč převzala ředitelka organizace Mgr. Lenka Semelová. Nevhodné posezení v zahradním altánu bylo již dlouho naší bolestí, a tak jsme se radovali s příspěvku, který nám pomohl k nákupu zahradního nábytku. Ten pak celý podzim sloužil uživatelům denního stacionáře, právě při venkovním posezení pod altánem. Za tyto finanční příspěvky patří všem Nadacím a drobným dárcům, kteří se podíleli na spolufinancování velké díky.

P_20180727_104525

prebirani grantu Nadace SYNOT (2)thumbnailIMG_2803IMG_2822 (1)

1461825482-logo-nadace-SYNOT

logo-nadace zdraví pro Moravu