Díky Nadačnímu fondu TESCO, máme nový nábytek do Denního stacionáře
28. února 2022 Charita Luhačovice

Díky Nadačnímu fondu TESCO, máme nový nábytek do Denního stacionáře

Denní stacionář Charity Luhačovice je místo, kde se setkávají lidé, kteří potřebují podpořit v soběstačnosti. Díky množství společenských aktivit až po pomoc s péčí o vlastní osobu, pomáháme dělat seniorům a zdravotně postižným život pestřejší. Nadační fond TESCO pomohl se zakoupením nového nábytku do Denního stacionáře.

V loňském roce jsme se přihlásili do grantového programu s názvem „Vy rozhodujete, my pomáháme“, který poskytuje finanční podporu na realizaci malých veřejně prospěšných projektů po celé ČR. Jeho cílem je zlepšovat kvalitu života v ČR a podporovat udržitelný rozvoj skrze aktivity lokálních komunit v okolí prodejen Tesco Stores ČR. a.s.

Náš projekt s názvem „Nové vybavení denního stacionáře v Luhačovicích“ se umístil na prvním místě a získali jsme nadační příspěvek ve výši 30 000 Kč, právě na nové vybavení.

Cílem našeho projektu bylo pořízení omyvatelných nových židlí do Denního stacionáře, které nám nahradili starší nábytek, který nám sloužil již od roku 2010. Nové židle usnadňují výrazně život osobám se sníženou pohyblivostí navštěvující náš denní stacionář.

Velké díky patří vedení společnosti za 30.000,- Kč od Nadačního fondu Tesco, příspěvek jsme vyčerpali v celé výši a uhradili z něj ještě urgentní opravu pračky.

Vedoucí Denního stacionáře Charity Luhačovice Mgr. Ivona Slováková i pracovníci a uživatelé Denního stacionáře tuto změnu uvítali. „Nové vybavení je skvělým pomocníkem v péči o seniory a zdravotně postižené.“

 

Nadacni fond Tesco 2019 logo vertical CZ

logo

Mgr. Lenka Semelová DiS.

ředitelka, PR, sociální pracovník
Tel.: 577 132 355 E-mail: 7.AuRWi_8.yy.Z4WHeHrR1en4-rhT65j4mnhTj