Aktuální program Denního stacionáře

KDY: v dopoledních hodinách od 9:30 do 11:30

Vstupné 20 Kč

BŘEZEN 2020

Z důvodu zvýšeného rizika možnosti přenosu chřipkovéch onemocnění a pro větší bezpečnosti našich klientů rušíme programy Denního stacionáře Charity Luhačovice do odvolání.

•     2. březen   CHARITA: Cvičení nejen pro seniory
  •     9. březen   CHARITA:
  •   16. březen   CHARITA:
  •   24. březen   CHARITA:
  •  31. březen    CHARITA:

Rádi Vám poskytneme bližší informace na tel.: 731 646 717, 577 132 363

Charitu Luhačovice podporuje:

Arcidiecézní charita Olomouc, Římskokatolická farnost Luhačovice, Římskokatolická farnost Pozlovice a Římskokatolická farnost Horní Lhota, Praktičtí a odborní lékaři našich uživatelů, Všeobecná zdravotní pojišťovna, Česká průmyslová zdravotní pojišťovna, Božena Jílková – CLIP, Cykloservis Duháň, ČIKOPROJEKT s.r.o., FAKT spol. s r.o. Pozlovice, Hospoda na Maleniskách, Hydraulika Petráš s.r.o., KALADA Luhačovice, Lázně Luhačovice a.s., LUHATRADE s.r.o., OTOLARYNGO, spol. s.r.o., PAVLACKÝ s.r.o., Pekárna Merkur, SSOŠ Luhačovice, Pekárna Vinman, VAVRYS CZ s.r.o., VINCENTKA a.s., ZÁLESÍ a.s., Autocamp Luboš Novosad, Dům dětí a mládeže Luhačovice, Domov pro seniory Luhačovice, EKO farma Petrůvka, Folklorní soubor LELUJA, Charitní dům sv. Václava Horní Němčí, LESY ČR, Mateřská škola Luhačovice, Městský dům kultury Elektra, MS KOMONEC POZLOVICE, Schola Luhačovice, Penzion U Koudelků Podhradí, komorní pěvecký sbor Puellae Carminum, Restaurace Elektra Luhačovice, Základní umělecká škola Luhačovice a řada dalších důležitých drobných dárců a dobrovolníků. Činnost Charity Luhačovice podporují také ANONYMNÍ DÁRCI.

Tyto akce jsou pořádány za podpory Ministerstva vnitra ČR a Zlínského kraje.