Domácí zdravotní péče

Kde nás najdete

Adresa

Hradisko 100, Luhačovice 76326

Na koho se můžete obrátit

Bc. Františka Vratislavská DiS.

Tel.: 577 132 355 E-mail: 1knx-7icW5IBRd~k78IC1Z4WHeHrR1en4-rhT65j4mnhTj

Pro koho je služba určena

Senioři

Lidé se zdravotním postižením

Hospicová péče, umírající

Domácí zdravotní péče

Typ služby
Domácí zdravotní péče (ošetřovatelská péče CHOS)

Poskytovatel
Charita Luhačovice

Kraj
Zlínský kraj

Způsob poskytování
ambulantní, terénní

Cílové skupiny

senioři, osoby se zdravotním postižením, osoby s chronickým onemocněním, osoby (pre)terminálně nemocné

Činnosti

ošetřovatelská rehabilitace, aplikace ordinované terapie ( inzulín, intramuskulární injekce), ošetření stomií (vývod), lokální ošetření, aplikace klyzmatu, cévkování, výplachu, ošetření permanentního katetru, péče o umírající a jejich rodiny

Další informace

• Domácí zdravotní péče je poskytovaná na základě indikace ošetřujícího lékaře. Pokud je uživatel hospitalizován, navazuje a doplňuje péči ústavní. Jejím posláním je snaha o zlepšení a zachování zdraví nebo alespoň zmírnění následků při jeho ztrátě. Je poskytována v pracovních dnech. Rozsah, četnost i požadavek určuje ošetřující lékař. Zajišťuje ji tým kvalifikovaných zdravotnických pracovníků. Všichni pracovníci mají Osvědčení k výkonu zdravotnického povolání bez odborného dohledu.

Region působnosti:

• Služby jsou poskytovány uživatelům z obcí Luhačovice, Biskupice, Dolní Lhota, Horní Lhota, Kladná-Žilín, Ludkovice, Podhradí, Polichno,, Pozlovice, Řetechov a Sehradice.

Rozsah služeb

• Každý všední den od 7:00 do 15:30 hod. Řídíme se především aktuálním stavem klienta a rozhodnutím ošetřujícího lékaře.

Bližší informace naleznete zde.